Posts

Showing posts from November, 2010

: GiveAway Domain From MelRomeo.COM

Image
wah..free domain from MelRomeo... ekceli..da lama follow mr MelRomeo neh..blog beliau sgt terBAEK.. sifu la katakan.. n pasal GiveAway Domain From MelRomeo.COM neh pun da taw lama..tp..bwu berkesempatan nk join.. tanx to Great Teacher Onizuka.. kerana anda saya join GA ini..hehe=) mudah saja..
GIVE AWAY Domain DaripadaMELROMEO.COM Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1. cik fra
2. cik husna
3. cik eny
4. cik dyla
5. cik yaya

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARIMELROMEO.COM
mudah kan?hehe;)hurm..kepada sume bloggers! feel free to join..join k??jom sama2 kita join GA MelRomeo ok?? ;)

: renungan berSAMA.. =D

Image
atas kebenaran tuan empunya blog, farhana*kwn plkn aku*..aku copy ini entry.. renung2kan lah ye..  - - - - -
Pagi yang indah. Kelas tak ada. So, apa lagi yang lelaki bujang macam aku akan buat bila tak ada kerja? Apa? Tidur? Oh sorry sikit yea. Aku tak ada lah malas sangat sampai asyik nak tidur. Okay fine aku memang tidur pun. Sampai pukul 11 baru lah aku bangun. Awal lah juga. Awal dari kebiasaan.

Aku bangun pun sebab ada benda pelik yang berlaku. Kisahnya macam ni;

Masa aku tengah dok tidur tu, aku di kejutkan dengan panggilan someone. Aku terus buka mata dan pick up phone aku.

"Hello...." Aku menjawab telipon.

"Walaikummusalam!" Dengar suara perempuan di hujung talian.

Aku memang nak kasi salam tadi. Tapi... tak sempat.

"You tengah buat apa ni? Tidur ke?"

"Erm.. Yer"

"Asyik tido je tau. Pemalas."

Perh, kerek betul minah ni.

"Siapa ni?" Tanya aku bila tengok nombor dia tertulis Private Number.

"Siapa I? You tanya…