Posts

Showing posts from November, 2011

#108. BHD08-07- _ _ _ _

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)
*PERINGATAN! entry neh sangat-sangat la panjang dan sila lah sediakan tisu bersama anda ya. T_T*
BHD08-07-792.. inilah no id aku sepanjang aku belajar kt Kolej Profesional Mara Beranang. apa itu beranang? kat mana beranang tu? ramai yang tataw kewujudan beranang neh. tapi. kat beranang la ajar aku macam-macam experience selepas soksek0307. akan aku simpan kenangan beranang neh sampai bila-bila. aku mula rasa sebak dan sedih. selepas baca blog syuk. blog panjang. note rina dan status sedey-sedey from others. its make me so sad and maw nanges sudah sekarang. walaupun tiada nama aku dalam catatan mereka. tapi. mereka tetap kawan aku. dan aku tetap sayang mereka. aku tetap respect mereka. walaupun kami tak rapat sangat. tapi almost one batch BHD08-07 neh kami kenal. walaupun. batch kami la yang paling ramai. kami tetap akan kenal jugak. walaupun tak rapat mana pun. kan? tapi. mereka da nak habis dah. mereka last semester untuk sem neh. and aku masih sangkut…

#106. lapangkan minda.. =D

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)
lapangkan minda. lapangkan hati. jiwa tenang.
terima dengan hati yang ikhlas dan redha dengan ketentuan ILAHI.
insyaALLAH kita akan tenang. percayalah. kebahagiaan menanti kita.

jika kita ikhlas dan rela dengan sesuatu yang telah ditetapkan oleh-Nya.
kita akan rasa tenang dan bahagia. insyaALLAH.
walaupun dahulu kita tidak dapat menerima kenyataannya.
tapi sekarang.. terimalah dengan hati yang tenang, walaupun ia pahit.
mungkin pahit sekarang, dan manis di kemudian hari. insyaALLAH..

ALLAH sentiasa bersama umat-Nya. insyaALLAH. mengadulah padaNya.
hanya pada-Nya kita berserah. ALLAH sentiasa mendengar segala rintihan umat-Nya..

alhamdulillah. aku dapat rasa ketenangan itu. terima kasih ya ALLAH. aku bersyukur padaMu ya ALLAH.
aku mohon padaMu ya ALLAH. moga ENGKAU berikanlah aku petunjuk dan kuatkan lah iman ku ya ALLAH.. amin. =)


p/s: awak.. terima kasih atas segala-galanya.. doa saya sentiasa bersama awak.. saya doakan awak bahagia selalu. sama-samala…

#101 Wordless Wednesday #7

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)


sungguh tidak terkata. :')

Wordless Wednesday : " WW is a simple blog post featuring a photo which conveys a message that speaks for itself without using words."