Posts

Showing posts from November, 2012

39. i'm sorry . .

Image
assalamualaikum.

di kesempatan ini, saya ingin memohon seribu kemaafan kat one of my kesayangan Siti Salyana Samsaiman. sebab saya bukan kawan yang baik. saya bukan sahabat yang baik. saya dah lukakan hati awak. maafkan saya dari hujung rambut sampai hujung kaki. saya tahu awak takkan lupa sampai bila-bila kan sebab awak saya tak wish birthday awak?

let me tell u the truth,

a night before your countdown birthday, 15th november right? we've chatting and tanya-tanya khabar bagai. at that time, awak multi-tasking, ngah buat assignments still chatting dengan saya, saya appreciate sangat-sangat. then, we stop chatting, i off my laptop and get sleep earlier sebab penat sangat hari khamis tu, for the whole day ada kat luaq settle bisnes dengan coach, then jumaat tu pulak kena bangun awal nak g settle keja lagi sikit sebelum g Gambang. bila saya bangun subuh, saya tengok tarikh 16 Nov 2012, nak call awak. but, that time, out of credit, kena keluar g topup dulu. after that, pikir-pikir. . …

38. Happy Birthday Sayang

Image
assalamualaikum.
//kita postpone dulu cita pasal konvoKPM2012 k?
now aku nak wish HAPPY BIRTHDAY TO MY KESAYANGAN ! SITI SALYANA BINTI SAMSAIMAN! :DDD 


hey, bukan saya tak ingat your birthday la awak. . saya ingat. .saya cuma nak jadi orang yang terakhir wish birthday awak. i'm sorry. . saya taw awak menanti saya wish kan? sebab tu awak dok counting dari tadi.. hee :D urm. no worries la, saya tak pernah lupa. insyaALLAH. saya memang saja taknak wish awal. nak bagi touching sikit boley dak? hee :D jangan la marah2, nanti cepat tua..
sorry la, sebab takdak hadiah. huu. i'm sorry if i'm hurt u more. happy always k my dear? thanks for everything! :D i love u so much! sorry k kalau jarang contact. huu.. insyaALLAH suatu hari nanti kita akan jumpa. miss u. nanti mai la penang okay? 

p/s: ini schedule post.. sebab malam ini akan bermalam di KL dan esok sesudah subuh sudah gerak ke Gambang Resort :) ZERO to HERO ! :DD
p/p/s : nanti saya akan cita panjang-panjang ye pasal ini budak,…