Posts

Showing posts from May, 2012

19. "akak jgn la nanges, t saya nanges" - her

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)


thanks :') #part2 "akak jgn la nanges, t saya nanges" - chacha
lepas neh, saya nak buli sapa lagi? lepas neh saya nak kacau sapa lagi? lepas neh saya nak melawat kawasan mana?lepas neh sapa nak marah-marah awak makan maggie? lepas neh sapa lagi nak dengar keluhan or luahan hati saya? lepas neh sapa akan cakap "akak sabar ek, kita tataw nak cakap macam mana" . lepas neh sapa nak teman saya tengok bintang? lepas neh sapa nak layan saya yang kuat merapu neh? lepas neh sapa nak teman saya g buat assignment lagi? lepas neh sapa nak cakap cmneh lagi "akak, jangan la nanges. nanti saya nanges jugak, saya taknak nanges. huu. t saya sedey akak ". lepas neh sapa nak bagi choki-choki dekat saya?
awak. saya sudah rindu awak. awak jaoh. kat sabah. selamat saya sempat jumpa awak. saya sayang awak sangat-sangat. awak jaga diri leklok ek. thanks taw awak. Nor Bahiyah Abu Bakar, saya sayang awak sangat-sangat taw. awak jangan lupa saya …

18. SPONTANEOUS THURSDAY #7

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)
Never worry about what others will think. If you feel it's the right move for you, then go it. Always listen to your heart.
Spontaneous Thursday: Every Thursday..you can release the words what you want to said.."

17. thanks :') #part1

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)

nak update entry ini memakan masa yang agak lama aku rasa. sebab aku perlukan masa untuk menaip semua ini. maafkan aku. sebab almost 2minggu tak update blog. adeh! seperti entry tahun lepas BHD08-07- entrynya sangat panjang kan. so. mungkin entry ini jugak sgt2 la panjang. dan aku bukan nak bercerita pasal batch aku, tapi aku nak bercerita pasal mereka yang pernah muncul dalam hidup aku dan menceriakan aku sepanjang semester ini. 
//peringatan ya, entry ini sangat-sangat la panjang, dan silakan sediakan tisu bersama anda//
alhamdulillah, insyaALLAH ini semester terakhir aku dekat KPMB ini. almost 4tahun aku habiskan masa aku dekat KPMB neh dan terlalu banyak kenangan yang terukir. urm. semester neh, semester terakhir aku. dan as u all know that semua bbdak batch aku da abeh belajar since sem lepas, just tinggal segelintir je la yang tersangkot dekat sini, sebab kami terlalu sayang KPMB kot. ouh no! haha. so, semester ini aku rapat dengan junior la kan.…

16. Please be strong !

Image
assalamualaikum. 
kalau dulu aku berduka disebabkan perpisahan. tapi aku tahu dy sudah bahagia. alhamdulillah. tapi. sahabat aku. kehilangan orang yang disayangi. sekelip mata. aku baru mengetahuinya. subhanallah. besar tamparan itu untuk sahabat aku. sabarlah sayang. ALLAH lebih menyayangi arwah. sama-samalah kita doakan arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman. okay sayang? you are strong girl ! please be strong okay sayang? :') aku pernah rasa kepedihan itu. dan aku taw hg lagi pedih. sabar k sayang?
i'm sorry dear, aku baru je taw pasal neh. aku taw menda neh dah lama berlaku kan? mungkin aku tak perasan time 2.. aku tataw nak cakap cmna. aku pernah rasa kepedihan kehilangan orang yang kita sayang. dan orang 2 jugak yang kita kongsi segala suka duka kita. tapi. kepedihan yang hg alami, lagilah mendalam. hg memang kuat sayang. sabar k sayang. walaupun perkenalan hampa just 4thn. tapi ia amat bermakna kan? simpanlah kenangan2 manis yang hampa dah coretkan. kita doakan …

15. SPONTANEOUS THURSDAY #6

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)
Don't give up on things when you think you can fight for it. It's difficult to wait but it's more difficult to regret #TLS
Spontaneous Thursday: Every Thursday..you can release the words what you want to said.."

14. Wordless Wednesday #9

Image
assalamualaikum ! hye.hye.hye :)


Wordless Wednesday : " WW is a simple blog post featuring a photo which conveys a message that speaks for itself without using words."