19. "akak jgn la nanges, t saya nanges" - her

assalamualaikum ! hye.hye.hye :)


thanks :') #part2
"akak jgn la nanges, t saya nanges" - chacha
gonna to miss u :')

lepas neh, saya nak buli sapa lagi? lepas neh saya nak kacau sapa lagi? lepas neh saya nak melawat kawasan mana?lepas neh sapa nak marah-marah awak makan maggie? lepas neh sapa lagi nak dengar keluhan or luahan hati saya? lepas neh sapa akan cakap "akak sabar ek, kita tataw nak cakap macam mana" . lepas neh sapa nak teman saya tengok bintang? lepas neh sapa nak layan saya yang kuat merapu neh? lepas neh sapa nak teman saya g buat assignment lagi? lepas neh sapa nak cakap cmneh lagi "akak, jangan la nanges. nanti saya nanges jugak, saya taknak nanges. huu. t saya sedey akak ". lepas neh sapa nak bagi choki-choki dekat saya?

awak. saya sudah rindu awak. awak jaoh. kat sabah. selamat saya sempat jumpa awak. saya sayang awak sangat-sangat. awak jaga diri leklok ek. thanks taw awak. Nor Bahiyah Abu Bakar, saya sayang awak sangat-sangat taw. awak jangan lupa saya ek. awak jangan selalu makan maggie ek. pasneh saya takley nak marah-marah awak dah. huu

p/s: ari tu kat entry neh. aku da cita pasal 4 orang kan. neh aku cita pasal sorang lagi. yang telah berjaya buat aku nanges sorang-sorang di malam hari neh. adoi! :') pasneh akan update lagi pasal mereka-mereka. just wait n see.. :DD

Comments

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Steamboat Sedap di Pearl International Hotel

Pakej Murah Seoul, Korea ; 2017