Natural Skincare; Mary Jardin

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang” 



"Beautiful skin requires commitment, not a miracle"

Dulu Syifa tak pernah kisah pasal skin care. Malas nak tempek-tempek segala toner dan moisturizer. Syifa just pakai cleanser ja. Banyak brand cleanser Syifa pakai, tapi kulit still sama ja, takdak perubahan. Kusam, tak bermaya, mata letih.. Pada mulanya, Syifa ingat kulit syifa ni jenis berminyak. So, syifa try lah produk XXX untuk oil control. Tapi, lepas Syifa basuh muka ja, kulit muka jadi tegang. Dalam 2-3 Minggu la jadi macam tu.. Pastu Syifa tak tahan, pergi lah buat Skin Analysis dekat Aeon Wellness. Tup tup rupa-rupanya, kulit Syifa ni jenis kulit kering and pH dalam kulit syifa tinggi. Ouh no! Selama ni Syifa salah pakai produk. Huhu. Kemudian, promoter Aeon Wellness perkenalkan satu produk organic XXX Syifa guna trial set. Dah sebulan Syifa pakai, muka jadi lagi teruk. Ada ja jerawat dok naik. Selama ni, seminggu sebelum period je jerawat naik, tapi yang ni selama sebulan kekadang jerawat ada dekat dagu, pipi dan dahi. Nak keluar rumah pun segan. Huhu.Sehinggalah sekarang Syifa belum jumpa produk yang sesuai dengan kulit Syifa.

Pernah dengar pasal Mary Jardin?? Sebabnya, Syifa tengok feedback ramai cakap Mary Jardin adalah produk organic yang the best masa kini! So, Syifa sangat tertarik dengan Face Oil Mary Jardin yang banyak sangat fungsinya. Face Oil Mary Jardin ni boleh dijadikan make up base, make remover, baiki kulit kita. Dan kalau pakai sebelum tidur pun, bila kita bangun tidur ja muka takkan jadi berminyak macam sesetengah krim malam. Menarik kan??


ACHIEVED!

Alhamdulillah selepas 3bulan menggunakan Mary Jardin Skincare kulit yang kering makin better, liang pori makin mengecil, kesan parut hitam makin pudar and the most important is BARE Skin dengan confident bila keluar dari rumah. Yes! 😍😍😍

Memang tak salah lah keputusan yang diambil untuk jadi agent Mary Jardin ni.. Sebab sangat berbaloi-baloi. Satu set basic pun boleh tahan 3 bulan wei.. Pastu, kalau jadi agent dapat diskaun lagi plus dapat free business coaching all the time. Circle positive yang sangat best! Alhamdulillah 😉



Best ke best? Jom cuba sekali basic set Mary Jardin ni.. Syifa sedia membantu hampa semua untuk sama-sama cantikkan kulit kita ini 😘😘



Comments

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Steamboat Sedap di Pearl International Hotel

Pakej Murah Seoul, Korea ; 2017