23. unexpected. thanks anyway awak. .

assalamualaikum ! hye.hye.hye :)

unexpected. sangat tak percaya sebenarnya. orang tak di sangka-sangka akan menjadi kawan aku. hee. aku terkejut. sangat-sangat terkejut. baru sahaja persahabatan kami sebenarnya. terima kasih ye awak sebab sudi jadi kawan saya. mungkin apa yang berlaku apa yang berlaku ada hikmahnya. kan awak? awak jangka tak yang kita akan jadi kawan? hmm. 

jangan risau awak. saya neh bukan jenis yang kaki gaduh la awak. dah dy bukan jodoh saya, so, saya tima la dengan hati yang redha. awak jangan risau ye :)

thanks la ek, sebab awak follow twitter saya dulu kan. mula-mula memang saya angin. sebab saya terkejut. tapi. at last, saya dapat tima semua 2. hee :D jangan risau ye awak. saya okay je. saya kan kuat!

"the best thing is not always the thing that you want. jest let it go and let Allah heal your heart. He's not cruel to let the guy u love left u, just simply He knows that the guy isn't for u and don't worry, there's someone better waiting for u out there. trust His words. Even sometimes the memories hurt u, just cry silently in front of Him. InshaAllah, soon.. soon.. everything will be just fine and better! :) " - her

memikir masa depan :)


Comments

  1. pegi keje kat kl klu tak belari mngejar train mmg tak sah :) hihihi..slmt naik monorail..klu ktm mmg tak slamat :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Hafidz Roshdi Duta Baru Untuk Produk Kecantikkan Maria Miracle

Steamboat Sedap di Pearl International Hotel