21. they always see me when i'm cry inside :") #part1

assalamualaikum ! hye.hye.hye :)

p/s: entry neh baru nk publish. dah terperam lama dah dalam draft tu. adoi!

them!
Siti Salyana Samsaiman
pas baca entry neh kat blog cik sally kita neh. dy telah membuatkah air mata saya jatuh jugak dengan laju. adoi! then, cik sally pun ada cakap camneh "never be together but always be there for each other" - sally..
yups! betul la tu, kami jarang bersama, tapi kami saling memerlukan dan kami akan ada bila seseorang itu memerlukan kami. semestinya la. aku kenal dy neh since sem one kot. kami sama-sama join Peers Guidance Club. sepanjang life kami kt KPMB. susah senang kami kongsi bersama. aku sayang dy sangat-sangat. dy selalu je ada time aku nangis dan juga sebaliknya. urm. but, sekarang neh.. kami jarang bersama. itu tidak bermaksud kami dah lupa masing-masing.. urm. walaupun kami jarang contact or berjumpa. tapi kami saling merindui dan saling jugak amik berat antara satu sama lain. hee.. i miss u doraemon!
eh, cik sally saya neh suka sgt buat kejutan taw. and berjaya buat saya terharu. huu.. birthday saya tahun lepas, dy turun beranang and buat cupcakes untuk saya..aww..so sweet.. untuk tahun neh plak, dy buat segmen special for my birthday.. huu.. sapa nk join Segmen : BFF yang cik sally neh buat.. sila lah singgah ke blog beliau ek. t saya akan pilih pemenang.. hee :D cepat bodek saya.. hihihihi.. thanks for everything sayang. thanks  untuk masa-masa yang dihabiskan untuk saya. thanks sangat-sangat. sayang awak la. hee :D

p/s: dah lama tak online, tetiba followers meningkat. no wonder lah kan. sebab adda org wt surprise. hee :D thanks sayang! 

sally cakap, "best friend jarang akan ada gambar mereka bersama" 


Nurul Faeizah Husin
kami panggil dy feez. pasal si kecik neh, aku da penah cita kat entry neh. si kecik neh, aku sayang dy jugak. hee. aku suka buli dy. walaupun aku dok buli dy, aku tetap sayang dy and dy tetap ada ngn aku bila aku ada probs. dy selalu ada time aku nanges. dan jugak sebaliknya. huu. seingat aku la kan. aku start rapat ngn dy tahun 2010 kot. kan sayang? walaupun sekarang neh kami jarang contact, tapi dy taw je either aku okay ke tak. sebab dy selalu stalk aku kt twitter. so sweet. same goes with me. hee :D urm. sayang awak la..kalau dy rindu aku, kat twitter dy selalu unmensi aku. woah.. baru-baru neh dy mimpi aku. hee.. rindu aku la 2.. hee :D rindu awak jugak la.. eh, awak.. thanks for everything sayang. thanks  untuk masa-masa yang dihabiskan untuk saya. thanks sangat-sangat. sayang awak la. hee :D

feez cakap " Ikatan persahabatan tak dikira berapa lamanya kita berkawan dgn mereka "




p/s: baru part 1. insyaALLAH kalau ada masa lagi. akan ada part 2.. hee :DD

Comments

  1. i think they are always with u when u cry..:)

    ReplyDelete
  2. @zulhilmi : yups! they always with me when i'm cry.. hee :DD

    ReplyDelete
  3. @sally : ye awak.. walaupun jarang.. awak tetap ada. kan?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Hafidz Roshdi Duta Baru Untuk Produk Kecantikkan Maria Miracle

Steamboat Sedap di Pearl International Hotel