30. sekian lama . .

assalamualaikum ! hye.hye.hye :)

subhana-ALLAH, setelah sekian lama blog neh berhabuk tanpa sebarang update. baru sekarang sempat update.. pffttt... last update ujung bulan ogos wsanya. now dah october.. almost 2month tak update blog. haish! apa nak jadi la.. huu.. see.. nampak tak yang Syifa' Azhar neh bukan seorang blogger yang tegar! blogwalking memang tegar. update blog? masih tidak tegar. huu

tak tahu kenapa susah bebeno nak update blog, sedangkan, internet connection ada, laptop ada, cerita nak dikongsikan bersama pun ada. haish.. tapi.. nak menaip tu. mengambil masa jugak la.. adoiyai.. 

by the way, for the meantime, now aku dah mengesahkan diri aku neh sebagai penganggur.. so, mungkin ada masa tuk update blog.. HAHA.. okay2.. t aku update ya :) byk cerita mahu dikongsikan bersama.. hee 

last but not least, just call me Syifa' Azhar :)




Comments

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Pakej Murah Seoul, Korea ; 2017

Natural Skincare; Mary Jardin