My super duper awesome family


assalamualaikum.

bagi syifa, family adalah segala-galanya. dalam apa-apa sekalipun, memang family comes first. sapa yang kacau family syifa, memang syifa akan lawan balik la kan. syifa tak boleh nak tengok sapa-sapa yang berani buli family syifa.

family syifa family kecil saja. walau apa yang berlaku sekalipun, syifa tetap sayangkan family syifa. gaduh la pi mana sekalipun, air yang dicincang takkan putus kan? sapa lah tak pernah gaduh adik-beradik kan? haha :D syifa dengan adik memang selalu gaduh. tapi nanti masing-masing baik balik. sebab mana boleh gaduh lama-lama. adik tinggal sorang tu ja la. rindu arwah adik ika dan arwah ayah. almost dua tahun arwah adik dan almost 14 tahun arwah ayah tinggalkan kami. alfatihah.




Rejoice with your family in the beautiful land of life! ~Albert Einstein



The family. We were a strange little band of characters trudging through life sharing diseases and toothpaste, coveting one another’s desserts, hiding shampoo, borrowing money, locking each other out of our rooms, inflicting pain and kissing to heal it in the same instant, loving, laughing, defending, and trying to figure out the common thread that bound us all together. ~Erma Bombeck


When you look at your life, the greatest happinesses are family happinesses. ~Joyce Brothers

Comments

Popular posts from this blog

Kini Kecantikkan Bukan Lagi Fantasi dengan Produk Maria Miracle

Steamboat Sedap di Pearl International Hotel

Pakej Murah Seoul, Korea ; 2017